Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multi konto

ShakesFidget1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jeżeli posiadało się multikonto, ale już się je usunęło, jednak są dowody że jednak się je posiadało, to kara na konto główne zostanie nałożona? DAM LIMIT. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Słuchajcie może sobie pisać,że nie można posiadać multi,ale ludzie i tak sobie zakładają 2 konta i jakoś nie dostają bana ; D Po prostu oni za to nie banują ; )

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

a z drugiej strony co im to przeszkadza że ktoś ma multi przeciez na złe im to nie wychodzi a i tak nie banują

wipek.pl

Opublikowano

Cytat z OWH "Użytkownik ma prawo do korzystania z jednego Konta na jednym serwerze. Korzystanie z więcej niż jednego Konta może skutkować trwałym zablokowaniem wszystkich Kont danego Użytkownika."

Może nie banują za multi bo im to nie przeszkadza, ale nie wmawiaj ludzią, że w regulaminie pisze co innego...

7510260_4_1.png
Opublikowano

"Użytkownik ma prawo do korzystania z jednego Konta na jednym serwerze. Korzystanie z więcej niż jednego Konta może skutkować trwałym zablokowaniem wszystkich Kont danego Użytkownika."

Może, ale nie musi ;) Po prostu nie chce im się usuwać 50000 kont :D Właśnie ustawiłem se bota, bo wcześniej nie działał. Teraz przez ponad miesiąc dam se wartę i automatyczne staty i zobacze, ile bd miał ;) na 26 lv jakie powinny być u zwiady staty? Mam też 150 lv i też sobie ustawie automata na dwóch kompach, jeden przynajmniej jest odpalony w dzień przez pare godzin, więc zawsze będą wszystkie zadania i warta na dodatek ;)

Opublikowano

Zablokują tylko jeżeli ktoś Ci zgłosi z konkretnym powodem. I uzasadni/udowodni o tym że masz 2 lub więcej kont.

1921.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No coz, ja tez od prawie 2 lat myslalam ze nic mi nie zrobia az do dzisiaj....

Ban na 99 dni na wszystkich postaciach.

I tak nie jest zle, bo znajomi w gildii dostali na 999 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...